​Maak Gouda Groener!

Ruil je stoeptegel in voor een plantenbon!

Inwoners van Gouda opgelet! Op 19 oktober a.s. kun je tussen 11.00 en 14.00 uur op de Ridder van Catsweg 321 een stoeptegel inruilen voor een tegoedbon van € 5,- voor een vaste plant (max. 1 bon per persoon). Je kunt je plant tussen 19 en 26 oktober 2019 uitzoeken bij Groencentrum Gouda (Büchnerweg 9). 

Waarom? 

Meer groen absorbeert water, draagt bij aan een prettig stadsklimaat, is rustgevend en zorgt 's zomers voor lagere temperaturen in de straat. Heb je een geveltuin, vraag dan na welke planten geschikt zijn (liever geen planten met doornen) of zaai eens stokrozen.

Wees er snel bij, want op =op!

Aanbieding

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!