spreekuur Erfgoed en Duurzaamheid

Vanaf 13 september iedere tweede vrijdag van de maand

Ben je eigenaar van een monument of beschermd stadsgezicht en overweeg je om jouw woning te gaan verduurzamen? Het verduurzamen van een monument kan vragen met zich meebrengen, want waar begin je? Welke maatregelen kan je treffen zonder een vergunning aan te vragen? En zijn er subsidiemogelijkheden? De gemeente Gouda helpt je op weg tijdens het gratis spreekuur Erfgoed en Duurzaamheid. Vanaf 13 september 2019 zitten iedere tweede vrijdag van de maand van 10:00 uur tot 12:00 uur de monumentenadviseurs van de omgevingsdienst Midden-Holland voor je klaar in het Huis van de Stad om je vragen te beantwoorden. Je kan je van te voren opgeven voor het spreekuur door een mail te sturen naar Martin Netten via Mnetten@odmh.nl.

Wil je je oriënteren in de mogelijkheden? Dan kan je de brochure Erfgoed en Duurzaamheid raadplegen

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!