Groene Voornemens met Babette

1 januari 2018

Heb jij al goede voornemens in gedachten?

Heb jij al goede voornemens in gedachten? En is dat toevallig iets in de trant van meer sporten, gezonder eten, meer tijd doorbrengen met familie en vrienden, ontspullen of minder geld uitgeven? We willen hier graag een goed voornemen aan toevoegen: je milieu-impact verlagen. En die gebruikelijke voornemens, die passen hier naadloos in. Twee vliegen in één klap!

Hoe?
Heel januari deelt Babette Porcelijn, schrijfster van het boek ‘De Verborgen Impact’ op Facebook allerlei effectieve stappen met je, kijk op https://www.facebook.com/events/1824506024508140/?active_tab=about om je aan te melden. Het enige wat jij hoeft te doen, is het stappenplan volgen en eruit pikken wat je tof vindt om te proberen. Niks moet, alles mag!

Tipje van de sluier: je gaat bijvoorbeeld veel bomen (laten) planten en we maken samen plannen voor verduurzaming van je dagelijks leven.

En je gaat ook nog onderzoeken hoe je jouw positieve impact zo groot mogelijk kunt maken.

Doe je ook mee?

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!