Minisymposium Wet Milieubeheer

28 maart 2019

Met Ed Nijpels!

De regelgeving rondom het verduurzamen van bedrijfspanden verandert snel. Omdat veel ondernemers door de duurzame bomen het bos vaak niet meer zien, organiseert Duurzaamheidsplatform Gouda, samen met andere duurzaamheidsplatforms in Midden-Holland en ODMH, op 28 maart 2019 een minisymposium ‘Wet Milieubeheer’ in de Goudse Schouwburg. Onder andere Ed Nijpels, voorzitter van de borgingscommissie en voorzitter van het Klimaatberaad, zal hier als spreker een bijdrage leveren. Benieuwd welke invloed de Wet Milieubeheer heeft op jóuw bedrijfsvoering? Noteer de datum dan alvast in je agenda.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!