Onder de zeespiegel en toch droog ...

26 mei 2018, 13:00

Onthulling officiële NAP Peilschaal

Zaterdag 26 mei onthult Marco Kastelein (Hoogheemraadschap Rijnland) om 13:00 uur een officiële NAP Peilschaal op het weerplein van de Kinderboerderij in Gouda. Scholen die weerlessen volgen en alle bezoekers van de Kinderboerderij kunnen dan zien dat het eigenlijk best bijzonder is dat wij hier in Gouda kunnen wonen: onder de zeespiegel en toch droog ... Vaak staan we er niet bij stil dat er veel voor nodig is om hier te kunnen wonen ‒ en dat er door klimaatverandering steeds meer nodig zal zijn om dat mogelijk te blijven maken. Bewustwording is een begin!

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!