Verbindingsbijeenkomst voor transitionals

19 april 2018, 11:00

Gezamenlijke omgevingsontwikkeling

Hoi, jij daar die bezig bent met duurzaamheidstransities! Wil jij energie opdoen door met andere transitionals te sparren? Of jouw kennis bijspijkeren over de laatste inzichten in transitietheorie? Of verkennen wie er in en op jouw gebied (regio, thema en/ of sector) actief met transities bezig zijn? Kom dan naar de eerstvolgende verbindingsbijeenkomst voor transitionals in Gouda: 19 april van 11.00 tot 17.30 uur.

Onderwerp van de middag is gezamenlijke omgevingsontwikkeling. En natuurlijk niet top-down: nee in samenspel met de vele betrokkenen. Dat raakt aan omgevingsvisies & participatie, aan doe-democratie, aan transities in water & infra, aan zorg, wonen en ga zo maar door. Ofwel alle aspecten van duurzaamheid: fysiek, sociaal, mentaal, milieu, financieel, enz.

Er is een dagvullend programma. De kosten bedragen € 45,- p.p. incl. btw. Na je inschrijving ontvang je  een e-mail met routebeschrijving en andere relevante informatie. Overige vragen? Stuur een e-mail naar Marieke op: transitionacademy@drift.eur.nl.  

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!