Voor ondernemers: verduurzamen in de praktijk

8 november 2017, 16:00

Bijeenkomst van DPG voor ondernemers

Verduurzamen in je eigen omgeving, hoe pak je dat eigenlijk aan? En in een zakelijke omgeving, welke kansen biedt verduurzaming dan? Deze vragen zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar bedrijven mee worstelen als het gaat om het in praktijk brengen van verduurzaming. 
Tijdens deze bijeenkomst krijgt u aan de hand van een aantal concrete en vooral inspirerende voorbeelden een kijkje in de keuken van twee bedrijven uit Gouda en omgeving. Zij hebben ieder op eigen wijze een flinke stap op het gebied van duurzaamheid gemaakt of gaan deze binnenkort maken. Daarnaast geven wij ook graag het podium aan een tweetal groepen scholieren die eerder dit jaar deelnamen aan de wedstrijd 'Duurzame Stad'. Zij nemen ons mee in hun vooruitstrevende visie op het verduurzamen van Gouda.
Wij verwelkomen u graag in grote getale op woensdag 8 november om 16.00 uur.

Locatie: VOSKO, Kampenringweg 47, Gouda

Informatie en aanmelden via: info@dpg-gouda.nl

DPG.png#asset:425Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!