Vredesweek in Gouda

15 september 2018 - 23 september 2018

Vier de Vrede

21 september is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Internationale Dag van de Vrede. Natuurlijk wordt er ook en juist in Gouda een Vredesweek georganiseerd! Van 15 t/m 23 september zijn er tal van activiteiten in en rond Verzetsmuseum Zuid-Holland (Turfmarkt 30) georganiseerd door het Museum voor Vrede en Geweldloosheid en Verzetsmuseum Zuid-Holland, in samenwerking met vredesorganisatie PAX. Geluk is de sleutel - en daarom is het thema voor deze week ‘Persoonlijke ontwikkeling voor een betere wereld’. Kijk op www.vredesweekgouda.nl voor alle workshops, lessen en het mini-vredesfestival. In petit café ‘De vrijheid’ wordt er voor de innerlijke mens gezorgd.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!