Bart van Haperen

Unieke geüpcyclede meubels en accessoires

Bart van Haperen maakt unieke meubels en woonaccessoires zoals lampen en kunstwerken. Uniek, omdat alle materialen die hij gebruikt al een geschiedenis hebben. Samen met jou maakt hij een ontwerp voor het gewenste meubel of object. Je kunt zelfs het materiaal ervoor aanleveren, zodat het voorwerp nóg persoonlijker wordt. Daarnaast maakt Bart ook eigen werk. Het materiaal ‘vertelt’ hem dan wat het wil worden, en zo ontstaat een uniek product. De herkomst van alle gebruikte materialen is bekend; vaak zit er ook een mooi verhaal achter. Regelmatig kun je dit upcyclen van materialen in een weer bruikbaar en mooi product zélf meemaken, en in het atelier werken aan je eigen creatie. Heb je interesse in zo’n workshop, neem dan contact op via info@inenomthuis.nl voor de data.


Foto: indebuurt Gouda

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!