Centric

Duurzaamheid staat centraal

Centric wil blijvend succesvol zijn voor klanten, medewerkers en partners. Daarom staat duurzaamheid centraal bij alles wat het IT-bedrijf doet, en ondernemen ze met oog voor de omgeving die dat ondernemen mogelijk maakt. Van mens en milieu tot techniek en innovatie. Toen Centric het hoofdkantoor in Gouda betrok, was dat het meest duurzame kantoor van Nederland. Centric zorgt ervoor dat energie optimaal wordt gebruikt in het datacenter en verduurzaamt zijn wagenpark. En steeds meer Centric-kantoren (waaronder het kantoor in Gouda) zijn gecertificeerd volgens de internationale milieunorm ISO 14001. Maar het IT-bedrijf doet ook wetenschappelijk onderzoek naar het verlagen van het energieverbruik door software, en draagt bij aan het verduurzamen van de processen hun klanten met slimme oplossingen. Maar duurzaamheid gaat verder: uiteindelijk maken de mensen van Centric het verschil bij alles wat ze doen.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!