De Kunst van Kringloop

Alles en iedereen is waardevol

Sinds 2010 inspireert de Stichting De Kunst van Kringloop jong en oud. Afval hoeft niet te bestaan; het is een kwestie van omdenken! De stichting biedt laagdrempelige workshops, team- en crowdbuildingsactiviteiten, aanschuifactiviteiten voor familiefeestjes, festivals en congressen: alles in het teken van de circulaire economie. 

Oprichtster Manon Bossards expertise in productontwerp is praktisch inzetbaar bij zorginstellingen en scholingsorganisaties. De recycle-activiteiten worden op maat gemaakt; de begeleiders en docenten kunnen ze zelf doen met hun cliënten/leerlingen. De Kunst van Kringloop is ook hét adres voor toegepaste kunst en relatiegeschenken van (het eigen bedrijfs)afval.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!