Duurzaamheidsplatform Gouda

Versnelt duurzaamheidskansen bij bedrijven!

Sinds 2015 hebben ondernemers in Gouda en de regio hun eigen platform om collectieve duurzaamheidsinitiatieven bij ondernemingen en instanties te realiseren: Stichting Duurzaamheids Platform Gouda (DPG). 

Het platform maakt deel uit van Gouda Onderneemt! en is niet alleen bedoeld voor bedrijven die duurzaamheid in hun DNA hebben; ook bedrijven, organisaties en instellingen die duurzame initiatieven en ontwikkelingen nauwgezet willen volgen of samen willen opzetten worden van harte welkom geheten. Met elkaar leveren ze een actieve bijdrage aan het verduurzamen van Gouda, in tal van projecten. 

Korte- en langetermijnprojecten die individueel moeilijk tot stand komen, maar in een collectief kader wél haalbaar zijn. Zo wordt enerzijds een hoger milieu- en financieel rendement bereikt, en kan anderzijds ‘duurzaam denken en doen’ structureel onderdeel worden van de bedrijfsvoering!

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!