Henri maakt ‘t Schoon

Met de Ecomobiel reinigt Henri iedere zondag de binnenstad

Duurzaamheid is een must. Dat is de stellige overtuiging van Henri maakt ’t Schoon. Al is dat in de schoonmaakbranche niet eenvoudig. Denk maar aan alle schoonmaakmiddelen en chemicaliën, en de machines die gebruikt worden. Toch lukt het Henri maakt ’t Schoon; door zich voortdurend te verdiepen in de alternatieven, samen te werken met andere partijen en te investeren in milieuvriendelijke oplossingen. Het schoonmaakbedrijf, dat ervaring heeft in interieurverzorging maar zich vooral richt op reiniging van de openbare ruimte, is daarnaast ook sociaal duurzaam: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij Henri een leer-werktraject volgen. Inmiddels reinigt Henri maakt ’t Schoon iedere zondag de binnenstad van Gouda. Dankzij zijn Ecomobiel levert dat geen vervuiling en geen herrie op. Het schoonmaakbedrijf verwijdert het zwerfafval, haalt het onkruid weg en zorgt voor schone, lege prullenbakken. Gouda neemt dan ook trots deel aan de verkiezing voor de Schoonste Binnenstad!

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!