Ik ben Ra

Zonnewarmte: logisch én comfortabel

Ik ben Ra wil een belangrijke bijdrage leveren aan de duurzame energievoorziening in Nederland door de publieke opinie over zonnewarmte te veranderen. Mensen te laten inzien hoe logisch en comfortabel zonnewarmte is. En het wil de toepassing van zonnewarmte en ook zonnekoeling voor iedereen mogelijk maken.

Ik ben Ra is gespecialiseerd in advies, engineering, bouw, monitoring en onderhoud van zonnewarmtesystemen. Ze leveren zonnewarmteinstallaties voor warm water, ruimteverwarming en ruimtekoeling. Daarmee is het bedrijf een combinatie van een ingenieursbureau en installatiebedrijf. Ik ben Ra adviseert en levert aan architecten, woningcorporaties, bouwondernemingen, vastgoedontwikkelaars, (industriële)bedrijven, agro-industrie en particulieren.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!