IVN IJssel en Gouwe

Dé verbinder van mens en natuur

IVN IJssel en Gouwe is een van de 170 afdelingen van het IVN. IVN gelooft dat mens en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Maar in de huidige samenleving is de mens te ver van de natuur te komen staan. IVN wil de natuur weer dichter bij de mensen brengen, zodat zij de natuur weer in hun hart sluiten en er ook beter voor zullen zorgen. En dat draagt weer bij aan een duurzame samenleving én de individuele gezondheid en welzijn van mensen. IVN verbindt mens en natuur door mensen actief de natuur te laten ontdekken, en jong en oud te laten beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Kijk op de site voor een actueel overzicht van projecten, campagnes, cursussen en excursies!

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!