Mozaïek Wonen

Minder energiekosten, meer comfort

Mozaïek Wonen investeert in het verduurzamen van haar sociale huurwoningen door onder andere energiebesparende maatregelen te treffen, zoals het isoleren van de woningen en het installeren van zonnepanelen op de daken. Mozaïek Wonen wil dat in 2022 haar huurwoningen gemiddeld het groene energielabel B hebben en dat in 2050 de woningvoorraad CO2 neutraal is. Het doel is het verlagen van de energiekosten voor de huurder en meer wooncomfort, én het is goed voor het milieu. Nieuwbouw is alleen nog NOM, BENG of gasloos. We kiezen voor duurzaam materiaalgebruik. Kijk hier voor meer informatie.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!