Rabobank Gouwestreek

Samen Duurzaam Sterker!

Zorg voor mensen, klimaat en natuur gaat vaak hand in hand met nieuwe verdienmogelijkheden en economische ontwikkeling. Bij die verduurzaming wil de Rabobank klanten en hun omgeving versterken, met financiële diensten en toegang tot kennis en netwerken. 

Diensten: Er zijn specifieke producten beschikbaar voor particulieren en bedrijven. De Rabo Groen Bank is de grootste groenbank in de Nederlandse markt met 1,9 miljard euro aan lopende groenfinancieringen. Voor duurzame koplopers in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf heeft de Rabobank in november 2015 de Impactlening geïntroduceerd, met rentekorting van de Europese Investeringsbank (EIB). 

Kennis: Via de website biedt de Rabobank kennis over verduurzaming. Als grootste hypotheekverstrekker op de Nederlandse woonmarkt wil de bank huiseigenaren stimuleren om hun woning te verduurzamen. Dat levert op korte termijn meer wooncomfort op en een lagere energierekening. En op langere termijn een bijdrage aan een beter milieu en een woning die in waarde stijgt!

Netwerk: Via GreenHome kun je eenvoudig ontdekken wat voor jouw woning de beste energiebesparende maatregelen zijn. Ook vind je via GreenHome de beste installateurs voor zonnepanelen, isolatie en andere duurzame maatregelen.

Mensen en bedrijven realiseren de meeste impact met duurzame ontwikkeling als ze samen optrekken!

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!