Rivusol Zonnewarmte

Maakt zonnewarmte makkelijk

Om het water in je huis duurzaam te verwarmen, kun je gebruikmaken van zonnewarmte. Rivusol is al 10 jaar actief als specialist op het gebied van zonnewarmte. Het bedrijf biedt complete zonnewarmtesystemen voor tapwaterverwarming, ruimte- én tapwaterverwarming en zwembadverwarming. Binnen elk pakket heb je een ruime keus uit verschillende typen collecten en boilers. Op deze manier kan het zonnewarmtesysteem geheel worden afgestemd op je vraag: op basis van je waterverbruik, en zó dat het systeem esthetisch past bij je woning. Rivusol heeft een ruim assortiment zonnecollectoren en zonnewarmtesystemen die compleet aan de installatiebranche worden geleverd met uitgebreide technische ondersteuning. De producten én technologie zijn dus in ruime mate beschikbaar.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!