Voetbalvereniging De Jodan Boys

Duurzaam voetballen

De Christelijke Voetbalvereniging De Jodan Boys wil niet alleen een plek zijn waar je kunt genieten van het voetbalspel, maar wil ook maatschappelijk een rol vervullen. Daarom neemt de verenging deel in verschillende maatschappelijke wijktrajecten. Ook kijkt ze wat ze zelf als vereniging kan doen. 

De eerste mooie stap is gezet met de aanschaf van ledveldverlichting voor het hoofdveld. Ook is er ‒ verenigingsbreed ‒ een energiescan uitgevoerd om te onderzoeken waar nog verbeteringen mogelijk zijn, en of en hoe die kunnen worden uitgevoerd zonder in te boeten op de sport en voetbalzaken. Kleine verbeteringen, zoals een zuinigere vrieskist, dragen al bij! 

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!