x
Foto producten adh 20200729 IMG 0044 met ventilator bewerkt 2

Waardebonnen met 40% korting weer inwisselen na de lockdown

Maak gebruik van de speciale waardebon

Door de plotselinge Lockdown vanwege het Covid19 virus is het helaas tot en met 19 januari niet mogelijk om onderstaande producten aan te schaffen met behulp van de 40% kortingsbonnen van de gemeente Gouda!
Bij de bouwmarkten kunnen producten wel digitaal besteld worden en afgehaald bij de ingang (echter zonder deze korting). We wachten af wanneer versoepeling van de huidige regels het weer toelaten om in de bouwmarkten te kunnen winkelen.

De waardebonnen zijn nog geldig tot en met 31 maart 2021

------------------------------------------------------------------------------

Hittegolven en flinke regenbuien. Het klimaat verandert. Daarom wil de gemeente Gouda in 2040 aardgasvrij en CO2 neutraal zijn. Een 30-tal gebouwen van de gemeente krijgen HR++ glas, geïsoleerde muren of bijvoorbeeld zonnepanelen. Maar dat is echt niet genoeg, we moeten vooral met elkaar verduurzamen. Een schatting geeft aan dat in Gouda nog 25% energie bespaard kan worden.

Inwoners van Gouda worden daarom gestimuleerd om hun huis te isoleren en energie te besparen. Dat kan al heel eenvoudig met isolatiefolie achter de verwarming, het aanbrengen van tochtstrips of gewone gloeilampen vervangen door LED lampen. De Goudse bouwmarkten: Praxis, Karwei en de Gamma hebben samen met de gemeente een kortingsbon ontwikkeld waarmee doe-het-zelvers 40% korting kunnen krijgen op allerlei producten (tot € 100,- per bon). Deze bon is in de 3e week van september huis-aan-huis verspreid en is nog in te wisselen tot 31 maart 2021. De korting is voor:

*Buisisolatiemateriaal
*Isolatierollen- of isolatie plaatmateriaal
*Afdichtingstape
*Brievenbusborstel met klep
*Tochtstrips en -band
*Ledlampen (maximaal 10 per huishouden)
*Thermostaatkranen voor de radiator
*Radiator-ventilatoren (je huis sneller warm)

Voor andere maatregelen die door een bedrijf zijn uitgevoerd kan zelfs tot
Tot € 500,- euro retour worden aangevraagd.

Gouda… op weg naar aardgasvrij

Kijk ook eens naar:

Tot € 500,- euro retour