x
Klimaschutz Erde Demo Nicola Adobe Stock 262320063

Duurzaam leven, maar hoe?

Er is echt geen Planet B

Duurzame tips en adviezen. Hoe kan ik in mijn vloer isoleren en wat bespaar ik dan? Wat is een klimaatvriendelijk gerecht? Hoe groot is de impact van vliegen? Waar laat ik afgedankte spullen? Ontdek je wat je zelf kunt doen, en hoe je dat aanpakt.

101 tips voor een duurzaam leven

Duurzaam zijn is helemaal van deze tijd! Helaas passen héél veel mensen de meest simpele duurzame tips voor thuis nog niet toe en dat terwijl het echt niet moeilijk of duur hoeft te zijn. In dit gezond en duurzaam leven artikel staan 101 tips voor een duurzamer leven. Om te laten zien wat je kunt doen op het gebied van duurzaamheid.
https://thegreenguide.nl/duurz...

Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal

Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal onderscheidt zich sinds 1998 met onafhankelijke, betrouwbare en praktische informatie. Nuchter over het milieu en niet gebonden aan commerciële belangen. Met het realisme dat consumenten naast groen ook geld en gemak belangrijk vinden. Alle tips en adviezen zijn gebaseerd op (wetenschappelijk) onderzoek. Experts zorgen ervoor dat de kennisbasis up-to-date blijft. Een maatschappelijke adviesronde onder bedrijven, branches en maatschappelijke organisaties draagt bij aan diversiteit van en draagvlak voor inzichten. De wetenschappelijke raad van advies vormt het sluitstuk van de kwaliteitsborging. De leden zijn verbonden aan een onderzoeksinstituut of universiteit.
https://www.milieucentraal.nl/..

Hier Opgewekt! Onafhankelijk advies over energie

HIER opgewekt helpt je op weg naar schone duurzame energie. Of je nu in huis, met de buren of samen met dorps- of stadsgenoten aan de slag wil. Op deze website vind je informatie, voorbeelden en sparringpartners.
https://www.hieropgewekt.nl