x
2 mensen 02 klein Tuinbezoekers Campagneflyer 01 Man met vlag

Duurzame huizen bekijken ...kom gluren bij de buren!

Er komt in Gouda een Duurzame Huizenroute. Daarom zijn mensen gevraagd om 30 oktober en/of 6 november hun huis open te stellen! Iedereen kan zelf de tijdstippen bepalen wanneer bezoekers kunnen komen.

Het is de bedoeling dat Goudse inwoners op twee zaterdagen bij andere inwoners thuis informatie kunnen krijgen (Corona-proof). Het gaat om maatregelen die energiebesparing hebben opgeleverd, maar ook alternatieve warmteoplossingen. De route bepaal je zelf en het vervoer eveneens.
Vraag meteen wat cijfers erbij om te bekijken wat die investering heeft gekost en oplevert.

Het kunnen woningen zijn die aardgasvrij zijn, maar ook woningen die nog middenin het proces van verduurzamen zitten. Op de Duurzame Huizenroute vind je oude en nieuwe woningen met bijvoorbeeld technieken als zonnepanelen, zonnecollectoren, een warmte-terugwin-apparaat, een warmtepomp, zonneboiler, triple glas of HR++ etc. etc. Ook informatie over diverse soorten isolatie is zeer relevant, of het nou om muren gaat, kruipkelders en vloeren of het dak.

Bezoekers schrijven zich in voor een of meer huizen en geheel automatisch ontvang je de tijdstippen voor je bezoek en het adres. Meld je aan via de website button hieronder

flyer
Bezoek de website