x
Evert als energiecoach P1 8 9 Energiecoaches 0200311 MG 1505

Energiecoach aan huis

Bespaar met ander gedrag en kleine investeringen 375,- per jaar

In Gouda zijn mensen opgeleid tot energiecoach. Een energiecoach geeft advies aan huis voor een bewoner en/of zijn buurtgenoten. Hij bespreekt een vragenlijst en geeft dan aan hoe bewoners of ondernemers hun gedrag kunnen aanpassen om daarmee energie te besparen. Met minimale inspanningen kan je in een pand tenminste € 375,- per jaar besparen op de energiekosten. Zo kan je bijvoorbeeld: niet alle ruimtes verwarmen, besparen op de verlichting, isoleren en toch ventileren, of besparen door het vervangen van apparaten die veel energie verbruiken. De adviezen zijn na te lezen in een verslag van dit bezoek.

Werkgebied energiecoach

Energiecoaches worden getraind en kunnen daarna aan de slag in hun buurt. Zij kunnen ook aansluiten bij een informatieavond in een wijk of bij andere evenementen om belangstellenden te werven voor het geven van een energieadvies.
Energiecoaches geven meer inzicht in de werking en het effect van alternatieve energiebronnen en de technische uitleg daarbij, ze zijn inmiddels uitgerust met een lijst met checks en vragen en speciale warmtecamera’s, waarmee ze “koudebruggen” en het verlies aan energie kunnen vastleggen. Deze foto’s zijn te gebruiken voor vervolgstappen om nog meer te besparen en comfort toe te voegen.

Meld je aan voor een gratis bezoek aan huis, of als je zelf energiecoach zou willen worden.
Dit kan via onderstaande link.

klik hier door naar Gouda.nl

Bezoek de website