x
Team rotterdam 72579426 10156998553903208 1056758956375932928 o 1

Je huis GRATIS verduurzamen

Wil jij best wat groener en energiezuiniger wonen maar weet je niet goed waar te beginnen of heb je een concrete hulpvraag?
Dan willen wij jou graag helpen!

Voor seizoen #2 van het vrolijke woon- & lifestyle TV programma ‘Green Make Over’ op SBS6, zoeken wij huizen/appartementen met bijbehorende bewoners die we met ons Green Make Over expertteam te hulp kunnen schieten om nog meer energie te besparen thuis en 'groener' te wonen. Bijvoorbeeld door een betere isolatie aan te brengen, energieverslindende oude huishoudapparaten te vervangen, de tuin groener te maken en/of LED lampen aan te brengen.
De gemeente Gouda neemt de kosten geheel voor haar rekening, de enige tegenprestatie die zij vragen dat is om in 2021 mee te doen met de duurzame huizenroute. Andere inwoners kunnen zo bekijken hoe een huis met weinig middelen duurzamer en comfortabeler kan zijn.

Je huis blijft verder geheel hetzelfde qua uitstraling en inrichting maar vooral technisch brengen we quick wins aan zodat het bijvoorbeeld nog comfortabeler en energiezuiniger wordt. We zoeken voor elke aflevering een ander soort huis, een andere hulpvraag, een ander soort bewoner(s) etc. Het kan zowel een eigen huis zijn als een huurhuis.

De opnames plannen we in overleg met elkaar in. Uiteraard binnen de mogelijkheden en richtlijnen van het RIVM en de overheid. In totaal zal je ons 2 a 3 dagen over de vloer hebben. De 12 uitzendingen zijn vanaf 18 oktober elke zondag op SBS6 te zien. Interesse? Meld je dan binnen 3 weken aan via www.greenmakeover.nl. Of stuur ons een e-mail naar info@greenmakeover.nl en geef aan wat je adres is, telefoonnummer, uit hoeveel gezinsleden je huishouden bestaat en wat jouw hulpvraag is en motivatie om je aan te melden! Doe er foto’s en een rondleiding filmpje bij van jou/jouw gezin, je huis (buitenkant: voor- en achterkant huis, tuin),

woonkamer, keuken, meterkast, lampen, verwarmingen en de concrete zaken waar je hulp bij wil als die er zijn. Als je bij de huizen/gezinnen hoort waar we graag meer van willen weten, ga je naar de volgende ronde. Dit hoor je binnen 2 weken van ons na je aanmelding. ALs je voor die tijd niets hoort van de TV producent, is de keuze helaas niet op jou gevallen. Kijk op www.greenmakeover.nl voor meer informatie.

Groene groet,
Green Make Over Productieteam
www.greenmakeover.nl
TV Producent: IMPACTAINMENT PRODUCTIONS BV.