x
Warmteterugwin apparaat 5c7ec74d 4561 49bb 9352 4876a2ed6478 thumb

SEEH subsidie voor eigenaren

Bent u huiseigenaar of huiseigenaar in Vereniging van Eigenaren (VvE) en wilt u energie besparen? Misschien komt u wel in aanmerking voor de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Voorwaarde is wel dat u minimaal twee, of meer, energiebesparende isolatiemaatregelen treft, of heeft getroffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muur-, vloer-, bodem-, glas- of dakisolatie.

Particuliere woningeigenaren

Doel
Energiebesparende isolatiemaatregelen hebben meerdere voordelen. Zo draagt het bij aan een beter milieu, maar ook aan een lagere energierekening en comfortabelere woning.

SEEH voor particuliere woningeigenaren
U komt in aanmerking voor deze subsidie als de woning uw eigendom én hoofdverblijf is. Daarnaast is het belangrijk dat u minimaal twee energiebesparende- of isolatiemaatregelen neemt.

De SEEH voor eigenaar én bewoner loopt vanaf 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020. Dit betekent dat u ook subsidie kunt aanvragen voor maatregelen die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd. U doorloopt voor het indienen van uw aanvraag eerst het stappenplan Aanvraagproces SEEH eigenaar én bewoner. Bekijk ook de voorwaarden en check welke energiebesparende isolatiemaatregelen onder deze regeling vallen.

Bezoek de website