x
Post 1 Instagram Introductie

Voor je groene ideeën een gratis appelboompje

Stuur je groene idee naar ons en ontvang... een appelboompje

Stichting Deeltuinen en stichting Steenbreek ondernemen actie om steden te veranderen. Er moeten minder stenen komen en meer groen!
Samen willen ze een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving. Groene planten, struiken en/of bomen zijn van groot belang in jouw tuin en buurt.
Wacht dus niet langer en stuur je groene tips en ideeën naar Steenbreek. Na het beoordelen van je aanvraag krijg je er een appelboompje voor terug.
Bomen nemen veel CO2 op uit de lucht en geven er zuurstof voor terug. Ze gebruiken veel water en geven schaduw in de zomer. Zo is je groene idee zelfs klimaatadaptief.

Stuur je idee om je balkon, tuin of dakterras te vergroenen, uiterlijk op zondag 14 maart 2021 naar: Deeltuinen of naar Deeltuinen/Steenbreek
Als je idee bruikbaar is, ontvang je als tegenprestatie een Elstar appelboompje. Er zijn in totaal 50 appelboompjes te verdelen in Gouda.

De boompjes zijn bij 1 adres in Gouda af te halen van 7-10 april en zijn ca. 80 cm. hoog.

Deze boompjes zijn ook goede doelen-bomen

Voor elk boompje gaat € 5,- naar stichting deeltuinen. In Nederland zijn er 2,5 miljoen huishoudens zonder tuin. De stichting heeft een community opgericht waar tuineigenaren hun tuin belangeloos open stellen voor mensen zonder tuin. Inmiddels zijn er 120 deeltuinen in Nederland en komen er wekelijks deeltuinen bij. Het doel is: voor iedereen een tuin op fietsafstand.

Bezoek de website