x
Photovoltaic 2138992 1920
Logo Parktrust

Zon op grote bedrijfsdaken Gouda

Voor veel bedrijven zijn zonnepanelen een goede investering. Naast financieel voordeel bieden ze ook op andere vlakken meerwaarde. Denk aan uitstraling en imago. Maar hoeveel en welke zonnepanelen zijn goed? En welke subsidies zijn er? In het traject ‘Zon op Bedrijventerreinen Gouda’ worden bedrijven van a tot z begeleid.

Ron Verhage, parkmanager van Parktrust op Goudse bedrijventerreinen, is aanspreekpunt voor het project Zon op Bedrijventerreinen Gouda. Hij heeft al vele gesprekken met Goudse ondernemers gevoerd over zonnepanelen. Hiervoor gebruikt hij de ‘toolkit-zon’ (een soort vragenlijst) waarmee direct zichtbaar is of een investering in zon voor de ondernemer interessant is. “Het valt me op dat veel bedrijven al met het zonnepanelen bezig zijn. Ze vertellen graag over hun zonnepanelen thuis en zien nu ook de zakelijke mogelijkheden. Wel is er behoefte aan onafhankelijk advies, omdat er zoveel bedrijven actief zijn op deze markt. Hierin kunnen we hen direct helpen.”

‘Zon op Bedrijventerreinen Gouda’ is speciaal opgezet voor de bedrijventerreinen Kromme Gouwe, Gouwespoor en Nieuwe Park, maar ook andere Goudse bedrijven kunnen deelnemen. Als deelnemer word je actief ondersteund bij het realiseren van zonnepanelen op uw bedrijfsdak. Letterlijk vanaf het begin, zodat inzicht wordt gegeven in de mogelijke scenario’s voor jouw specifieke situatie.

Interesse in zon op je bedrijfsdak? Je kan je nu aanmelden dan neemt Ron Verhage of zijn collega Raissa Koppenol contact op.

Bezoek de website