Boomfeestdag in Gouda

23 november 2017

Wethouder Bergman en Koningin Wilhelminaschool

Op donderdag 23 november plantte wethouder Daphne Bergman samen met Leerlingen van groep 6 van de Koningin Wilhelminaschool bomen langs de Burgemeester Jamessingel. Nadat wethouder Bergman de eerste boom had geplant werden door de leerlingen de overige 10 in de grond gezet.

De jaarlijkse Boomfeestdag wordt georganiseerd door de Omgevingsdienst Midden-Holland in opdracht van de gemeente Gouda. Een boom planten is een mooie natuurervaring en wordt nooit meer vergeten. Als kinderen eenmaal enthousiast zijn gemaakt over de waarde van bomen en natuur, zullen zij deze kennis vroeger of later meenemen in hun verdere leven.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!