Collectieve wijkactie zonnepanelen

9 april 2019

Kom naar de Open Dag op 13 april a.s.

Je woning verduurzamen, dat is niet alleen goed voor het milieu. Het is ook goed voor je portemonnee! Wat zijn voor joúw woning rendabele oplossingen? Op zaterdag 13 april 2019 14.00-16.00 uur organiseert Wijkcentrum Lekkenburg samen met bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck een Open Dag in de oude bibliotheek op de Lekkenburg. Je kunt die middag niet alleen de plattegronden en indeling van het nieuwe wijkcentrum bekijken en kennismaken met de organisaties die erin trekken, maar ook informatie krijgen over het verduurzamen van je woning. Want er komt weer een grote collectieve wijkactie zonnepanelen aan van de WoonWijzerWinkel, EnergieCoöperatieGouda en bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck samen! De eerdere twee Goudse collectieve inkoopacties van zonnepanelen waren zeer succesvol. Voorop bij de partners staat: goede informatie, kwaliteit, een goede prijs, betrouwbaarheid en service. Over deze derde zonnepanelenactie worden om 14.30 en 15.30 uur presentaties gehouden.

Zonnepanelen: informatie en bekijken
Er zijn verschillende typen zonnepanelen in verschillende prijsklassen: budget, goede prijs/kwaliteit, topmerken. Je kunt bij de informatiestand op de Open Dag de verschillende typen zelf bekijken. Deskundige medewerkers van de WoonWijzerWinkel vertellen je graag meer. 


 

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!