Dat is nog eens een trui!

2 februari 2018

Verwarming lager, helemaal niet erg

“Eigenlijk zou het WarmetruienWEEK moeten zijn”, vinden leerlingen van obs Het Schateiland. Goed voor het milieu, én gezellig, al die onesies en dikke truien! De basisschool in de wijk Bloemendaal deed vandaag mee aan Warmetruiendag. De verwarming werd wat lager gezet en iedereen kwam extra warm aangekleed naar school. Natuurlijk werd er ook volop verteld, geschreven en nagedacht over duurzaamheid en energie(verspilling). Zo maakte groep 6/7 Loesje-achtige teksten als: ‘Waarom gas en geen gras’. Binnenkort vertellen drie leerlingen hier wat ze hebben geleerd en gedaan. En wat ze ervan vonden.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!