De beuk erin!

17 december 2018

(en tegels eruit)

Met een ludieke actie hebben de Tuinambassadeurs tijdens de opening van hun presentatie in het Huis van de Stad wethouder Hilde Niezen gevraagd ‘de beuk erin te gooien’. En dat deed ze: ze plantte een mooie beuk vol met twitterende vogeltjes in een grote pot. Twitteren is een medium om meer bekendheid te krijgen, en de wethouder heeft dan ook snel een twitterbericht de wereld in geholpen.

De presentatie van de Tuinambassadeurs in het Huis van de Stad (centrale hal) is nog te bezoeken op dinsdag 18 en woensdag 19 december van 10.00 tot 17.00 uur, en donderdag 20 december van 10.00 tot 20.00 uur. Je krijgt er gratis adviezen voor een groenere, natuurvriendelijkere en duurzamere tuin. Er is zelfs een voorbeeldtuintje te zien.

Bekijk hier een filmpje van de opening. Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!