De tuin in alle seizoenen

13 maart 2019

Elk seizoen bloeiende planten in je borders!

Houd je van tuinen en tuinieren? Kom dan op woensdagavond 27 maart om 20.15 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31 in Gouda, voor de lezing van Hans van Horssen. Hans van Horssen geeft die avond uitleg over het complexe beplantingsplan en over de werkwijze bij de aanplant in de plantstijl ‘Dutch Wave’. Met die kennis kun je straks in elk seizoen genieten van bloeiende planten in je borders! Als toetje krijg je  ook nog een kijkje achter de schermen van de ‘Vlinderhof’; een publieke tuin met een ontwerp van Piet Oudolf. Een bijzondere lezing die je niet mag missen!

Deze lezing is gratis voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet-leden betalen een entree van € 5,00. Alle bezoekers mogen gratis gebruikmaken van het parkeerterrein langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’. Meer informatie over deze activiteit vind je op www.gouda.groei.nl.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!