De WoonWijzerWinkel komt in januari huis aan huis in de Vogelbuurt!

28 november 2017

Woningopname en advies voor woningbezitters Vogelbuurt

Wil je besparen op je energierekening en samen met je buren profiteren van flinke korting op duurzaamheidsmaatregelen? De WoonWijzerWinkel komt in januari bij je langs om je te informeren over het aanbod en de bijbehorende interessante collectiviteitsactie.

Doe je ook mee? Geef je interesse aan op onze website of aan het team dat in januari bij je langskomt. 

In februari zal een adviseur een opname uitvoeren en de beste opties met je bespreken. De WoonWijzerWinkel verzamelt de aanvragen en kopen zo voordelig mogelijk in bij onze gecertificeerde partners. Je korting kan oplopen tot wel 20%!

Direct al aan de slag? Voor slechts € 49,- kun je je woning laten controleren op de meest toegepaste duurzaamheidsmaatregelen. Laat je het offerte- en uitvoeringsproces via ons
verlopen dan ontvang je deze € 49,- weer retour. Vraag opname aan via duurzaambouwloket.nl/vogelbuurt.

Download hier de flyer van deze Vogelbuurtactie van de WoonWijzerWinkel.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!