Menukaart voor woningbezitters Vogelbuurt

20 november 2017

Ben je benieuwd hoe je je woning energiezuiniger kunt maken?

Ben je een woningbezitter in de Vogelbuurt? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je woning te verduurzamen en energiezuinig te maken?

Speciaal voor bewoners van de Vogelbuurt is een menukaart comfortabel en duurzaam wonen opgesteld. Met de menukaart krijg je een stappenplan voor het nemen van verschillende duurzame maatregelen die mogelijk zijn bij je woning. 

Link naar menukaart voor een rijtjeswoning in de Vogelbuurt.

Link naar menukaart voor een hoekwoning in de Vogelbuurt.

Wil je direct voor jouw woning persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een adviseur van de WoonWijzerWinkel. De adviseur komt bij je thuis om te kijken welke maatregelen interessant zijn voor jouw woning, wat de kosten daarvan zijn en wat de terugverdientijd is. De kosten van dit bezoek zijn € 49,-. Als je overgaat tot één of meerdere maatregelen, krijg je het bedrag weer terug. 
Via de volgende link maak je een afspraak met een adviseur.

In januari 2018 komen de mensen van de WoonWijzerWinkel huis aan huis in de Vogelbuurt! 
Zie de link voor meer informatie over deze actie.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!