Fotowedstrijd ‘Een duurzaam bestaan’

9 oktober 2017

Maak duurzaamheid zichtbaar!

Afval scheiden, aanbiedingen van groene energie en duurzame producten, waarschuwin-gen voor opwarming van de aarde: duurzaamheid heeft alle aandacht. Wat kunnen wijzelf,  persoonlijk of in kleine gemeenschappen, bijdragen aan duurzaamheid? We nodigen je uit om het streven naar een duurzaam bestaan in beeld te brengen! Wat gebeurt er in Gouda dat invloed heeft op ons duurzaam bestaan? Stuur je foto’s vóór 25 oktober in naar fotoduurzaamheidsdaggouda@gmail.com, en ding mee naar een van de drie prijzen. De beste foto’s worden vertoond tijdens de Duurzaamheidsdag Gouda op 28 oktober. 

Met je inzending geef je de organisatoren toestemming voor publicatie en gebruik van de foto. De jury bepaalt welke foto’s in de digitale fotoshow worden opgenomen.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!