Het Gouds Duurzame Recepten Boek

30 oktober 2018

Anders eten, langer genieten

Hoe kun je lekker duurzaam koken? Wij weten het inmiddels! Want bekende en minder bekende Gouwenaren stuurden hun geheim in. En al die geheimen zijn gebundeld in een digitaal receptenboek dat je hier op de site vindt! Met eenvoudige maar lekkere recepten zonder vlees, goede tips voor lekkere vleesvervangers en fijne ingrediënten waarmee je veel kunt doen.

Het Gouds Duurzame Recepten Boek is een prachtige herinnering aan het GOUDS SUSTAINABLE FOOD EVENT op de landelijke Duurzaamheidsdag 10 oktober 2018 in het Wellantcollege. 

En nu zijn wij natuurlijk benieuwd welk recept je hebt uitgeprobeerd. Wat vond je ervan? Je eigen tips blijven ook altijd welkom!

Het Gouds Duurzame Recepten BoekTip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!