Koken met producten uit de regio

10 september 2018

Fijne recepten!

Geloof jij ook in een ander voedselsysteem? Rechtstreex staat voor lokaal, transparant en sociaal. Lokaal: de producten komen van leveranciers van maximaal 50 kilometer van Rotterdam. Transparant: bij ieder product wordt de leverancier vermeld ‒ die van iedere euro die jij besteedt 57 cent krijgt. Sociaal: boeren, makers en consumenten kennen elkaar in de korte keten en bouwen samen aan relaties voor de lange termijn.

Door producten uit het seizoen te eten, eet je vers én met een zo laag mogelijke milieubelasting. Heb je al zin om te starten? Het is pompoenentijd. Er zijn heel veel soorten pompoenen, dus ontdek ze en proef! In Gouda zit Rechtstreex op GOUDasfalt. Lees meer over bestellen en afhalen.


Simpele pompoensoep
Pompoenchutney
Pompoen-appelsoep
Geroosterde pompoen

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!