Lever een tegel in ...

13 maart 2019

… en ontvang twee gratis vaste plantjes!

Maak jij je tuin ook een beetje groener? Lever op zaterdag 23 maart tussen 10.00 en 15.00 uur een tuintegel in bij Intratuin Zevenhuizen en ontvang twee gratis vaste plantjes! Maximaal één tegel per klant. 

Het is belangrijk om de natuur in balans te houden. Niet alleen met planten, maar ook met vogels, vlinders, bijen en andere insecten. Door je tuin bij- en vlindervriendelijk te maken, nodig je ze eigenlijk uit om in je tuin te komen. Stel dat we dat nou niet doen, dan gaat het bestaan van deze beestjes echt heel erg achteruit. Kijk maar eens naar de tuinen die alleen tegels en een schutting hebben, je ziet er bijna geen vlinders meer fladderen. En dat geeft juist zo’n lekker zomers vakantiegevoel! Intratuin organiseert de actie in samenwerking met tuinvereniging Groei & Bloei.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!