Obs Het Schateiland rent bijna 1000 bomen bij elkaar

5 april 2019

Sponsorloop voor Trees for All

Drie weken lang stond obs Het Schateiland in Gouda in het teken van 'de ruimte'. Er is zelfs een planetarium opgebouwd, zodat de kinderen konden ervaren hoe het in de ruimte is. Maar vanuit de ruimte is ook te zien dat de aarde steeds minder groen wordt. Vandaar dat de kinderen van Het Schateiland aandacht hebben gevraagd voor het goede doel 'Trees for All'. Trees for All plant al voor 5 euro een boom. Dus organiseerde het Schateiland een sponsorloop. Afgelopen vrijdag 5 april was de afsluiting van het schoolproject en de onthulling van het opgehaalde bedrag: 4950,14 euro. Dat zijn bijna 1000 bomen! En zo is er dus niet alleen veel geleerd, maar hebben de kinderen van Het Schateiland met elkaar de aarde ook een beetje groener gemaakt!

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!