Open Tuinendag Gouda

23 mei 2019

Fijne wandeling op 15 juni

Het mooie weer is aangebroken, en alles groeit en bloeit. En daarom heeft Groei & Bloei een fijne wandeling op het programma staan! Samen met de tuinambassadeurs, IVN en KNNV organiseren ze op zaterdag 15 juni een groene route door Gouda.

Met IVN-gidsen bekijk je het openbaar groen langs de route, zoals het Joods Monument en de tuin, en enkele particuliere stadstuinen aan de Nieuwe Haven en het Regentesseplantsoen. Aan het eind van elke wandeling kom je langs de Zeugstraat, waar je nog een laatste tuin bekijkt.

Start eerste wandeling: 11.00 uur
Start tweede wandeling: 14.00 uur
Verzamelen: bij de Chocoladefabriek (Klein Amerika) waar je je fiets of de auto kunt parkeren

De wandelingen duren ongeveer twee uur en zijn gratis. Je hoeft je niet in te schrijven, maar meld je wel 5 tot 10 minuten van tevoren bij de Chocoladefabriek.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!