Vóór de zomer zonnepanelen? Dat kan!

17 april 2019

Inkoopactie WoonWijzerWinkel

De zon komt weer steeds vaker tevoorschijn, dus tijd voor een nieuwe zonnepanelenactie van de WoonWijzerWinkel! Er is keuze uit verschillende typen panelen. De WoonWijzerWinkel zorgt dat je een leuke korting krijgt bij betrouwbare leveranciers. Maar er is meer: als je vóór 30 april 2019 beslist, garanderen ze plaatsing vóór de zomer! 

Hoogrendementspanelen
Heb je een klein dak waar je veel vermogen mee wilt opwekken? Of heb je een hoog verbruik? Dan zijn de nieuwste hoogrendementspanelen, met ruim 30% meer opbrengst, misschien iets voor jou. Bij deze panelen kan plaatsing voor de zomer helaas niet gegarandeerd worden. Maar je hebt wel het nieuwste van het nieuwste!

Interesse?
Ga voor meer informatie over de inkoopactie naar de website van de WoonWijzerWinkel. Daar kun je je ook meteen inschrijven. Na inschrijving ontvang je  een vrijblijvende offerte met een scherpe actieprijs.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!