Wellantcollege Gouda Ecoschool

30 november 2017

Officiële start van Eco-schools door planten Wellant-boom

“Als ik wist dat morgen de wereld ten onderging, zou ik vandaag een boom planten.” Deze uitspraak wordt toegekend aan Maarten Luther. Luther staat in de belangstelling omdat dit jaar 500 jaar Reformatie wordt herdacht. En de boom staat in het teken van hoop.

ellantcollege wil binnen twee jaar het door de VN erkende internationale keurmerk voor duurzame scholen behalen. Eco-schools begeleidt Wellantcollege om dit keurmerk samen met haar leerlingen te behalen. Wat is er mooier om de eerste stap te zetten naar het keurmerk voor duurzame scholen dit te verbinden met het planten van de Wellant-boom?


Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!