Word tuinambassadeur!

13 oktober 2019

Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Ben je enthousiast over een groene omgeving, werk je graag in een tuin, heb je ideeën hoe Gouda meer kan vergroenen? Word dan tuinambassadeur! De tuinambassadeurs (Operatie Steenbreek Gouda) verwelkomen graag nieuwe vrijwilligers bij hun groep. Je kunt natuurlijk zelf het aantal uur bepalen. Het motto is: Tegel eruit, plant erin.

Vrijwilligers die veel weten over aanleg van tuinen (tuinadvies)

Weet je veel over de aanleg van tuinen, en vind je het leuk om mensen advies te geven over plantensoorten in tuin, geveltuintjes en op het balkon, of op het gebied van biodiversiteit en tuininrichting? 

Trekkers van projecten van tuinambassadeurs 

Krijg je er energie van om samen met bijvoorbeeld woningbouwverenigingen, buurtverenigingen, gemeente en bewoners  Gouda te vergroenen? We zoeken trekkers voor vergroeningsprojecten in Goudse buurten gericht op Tegel eruit, plant erin.

PR-medewerkers

Vind je het leuk om de tuinambassadeurs meer op de kaart te zetten, en de verschillende vergroeningsprojecten te promoten en onder de aandacht te brengen? Samen met jou willen we Twitter, Facebook en een webblog up-to-date te houden.

Neem snel contact op: tuinambassadeurs.gouda@gmail.com

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!