Zon op Bedrijventerreinen Gouda

29 juli 2019

Voor veel Goudse bedrijven zijn zonnepanelen interessant!

Voor veel bedrijven zijn zonnepanelen een goede investering. Naast financieel voordeel bieden ze ook op andere vlakken meerwaarde. Denk aan uitstraling en imago. Maar hoeveel en welke zonnepanelen zijn goed? En welke subsidies zijn er? In het traject ‘Zon op Bedrijventerreinen Gouda’ worden bedrijven van a tot z begeleid.

Ron Verhage, parkmanager van Parktrust op Goudse bedrijventerreinen, is aanspreekpunt voor het project Zon op Bedrijventerreinen Gouda. Hij heeft al vele gesprekken met Goudse ondernemers gevoerd over zonnepanelen. Hiervoor gebruik hij de ‘toolkit-zon’ (een soort vragenlijst) waarmee direct zichtbaar is of een investering in zon voor de ondernemer interessant is.
“Het valt me op dat veel bedrijven al met het zonnepanelen bezig zijn. Ze vertellen graag over hun zonnepanelen thuis en zien nu ook de zakelijke mogelijkheden. Wel is er behoefte aan onafhankelijk advies, omdat er zoveel bedrijven actief zijn op deze markt. Hierin kunnen we hen direct helpen.” 


‘Zon op Bedrijventerreinen Gouda’ is speciaal opgezet voor de bedrijventerreinen Kromme Gouwe, Gouwespoor en Nieuwe Park, maar ook andere Goudse bedrijven kunnen deelnemen. Als deelnemer wordt u actief ondersteund bij het realiseren van zonnepanelen op uw bedrijfsdak. Letterlijk vanaf het begin, wanneer u inzicht wordt gegeven in de mogelijke scenario’s voor uw specifieke situatie.

Interesse in zon op uw bedrijfsdak? U kunt zich nu aanmelden en dan komt Ron Verhage of zijn collega Raissa Koppenol bij u langs. 

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!