Help de vogels de winter door

De winter: niet de beste tijd om buiten in de tuin te zitten. Maar in deze periode kun je juist veel doen voor de vogels in je tuin. Bijvoorbeeld nestkasten schoonmaken of ophangen, bladeren op een hoop vegen voor een rommelhoekje, vogeltaarten bakken, vetbollen ophangen… En natuurlijk meedoen met de Nationale Tuinvogeltelling, het grootste burgeronderzoek van Nederland! De liefde van vogels gaat door de maag, dus wie goed voert, krijgt veel bezoek van vogels. Maar er is zoveel meer te doen. Wie extra tips wil, kan zich nu al inschrijven voor de Nationale Tuinvogeltelling. Je ontvangt dan elke week een mail met daarin de beste tips over vogels voeren, de tuin vogelvriendelijk maken en vogels herkennen. Bovendien profiteer je van speciale aanbiedingen in de webshop van Vogelbescherming.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!