Samenwerking en kennisuitwisseling

Als ondernemer heb je een unieke kans om duurzame groei te stimuleren. Je kunt namelijk je medewerkers, leveranciers, partners en klanten inspireren om te verduurzamen en tegelijkertijd de ontwikkeling richting een duurzame samenleving aangrijpen om te innoveren.

Samenwerking en kennisuitwisseling met andere bedrijven en ondernemers kan daarbij helpen. Verduurzaming kan collectief worden opgepakt en we kunnen van elkaar leren! Het DuurzaamheidsPlatform Gouda (DPG) heeft zelfs als doel om deze collectieve innovatie en duurzaamheidsprojecten onder Goudse bedrijven te stimuleren. De projecten van DPG richten zich op energiebesparing en –opwekking, maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) en de verbetering van de afwikkeling van afvalstromen.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!