x
Energietransitie Snoeibrigade aan het werk Energietransitie Snoeibrigade

De "Groene Motor" helpt, maar wat doen zij eigenlijk?

Gereedschap uitleen De Groene Motor

Vrijwilligers zoeken en verbinden met elkaar

Momenteel zoekt de zelfstandige knotwilgploeg in de Voorofsche Polder vrijwilligers (Waddinxveen e.o.).
Op de zaterdagen knotten en snoeien ze met een groep van 5-10 vrijwilligers wilgen in de regio Waddinxveen. Eind oktober gaat de knotploeg weer van start zoekt helpende handen bij het knotten en snoeien t/m 15 maart. Knot je mee?
Meld je dan aan bij de knotploeg coördinator Rob van Oord via: robvanoord@tiscali.nl of via het formulier op hun website.

Uitlenen van gereedschappen

Bestel minimaal 10 dagen voor aanvang van de activiteit je gereedschap. Dit in verband met de bezorgplanning. Eerder gereedschap nodig?
Neem even contact met ze op. Voor vragen over inloggen en het lenen via de website kan je terecht bij Gabie via info@degroenemotorzh.nl. Zij kan je verder helpen als het lenen niet lukt. De gereedschap-uitleen werkt het beste in de browser van Chrome.

Voor advies over te lenen gereedschap, ladderkeuringen of veiligheidsmaatregelen kan je terecht bij Arie-Jan.
Mochten er vragen zijn over al ingediende orders, of mocht je iets willen wijzigen in je order, stuur dan je bevestigingsmail naar gereedschap@degroenemotorzh.nl, met de vraag of wijziging. Op die manier hebben ze meteen alle juiste gegevens bij de hand.

Cursussen

Bijvoorbeeld leer composteren, of hoe ga je om met een historisch gebouw, of met een tuin die valt onder cultureel erfgoed? Vrijwilligers kunnen een cursus krijgen hoe ze een historische tuin kunnen beheren.