x
Vuigmakers werkplaats in Blauwe Loods Goudasfalt Lampen gemaakt van lege flessen Vuigmakers oorbellen Broekriem gemaakt van oude autoband

De vuigmakers

Geef afval cadeau!

De Vuigmakers

Wil je dat ze van jouw oude (wielren)fietsband een vuige broekriem maken? Of lijkt het je 'trash chique' om oorbellen te dragen van de kroonkurken van jouw favoriete biertje? Van je favoriete wijnfles een mooie lamp? Aarzel niet en laat het ze weten!

Waar te vinden?

Custom made vuigs is misschien nog wel leuker als cadeau, voor bijvoorbeeld een echte wielerfanaat of een vriendin, vrouw, moeder of dochter die verzot is op dat ene speciale biertje. Op dit moment maken ze vooral riemen van versleten fietsbanden, oorbellen van gebruikte kroonkurken en lampen van lege flessen, maar ze verzinnen er steeds weer iets nieuws bij. Zolang het maar van afval is.

De vuige spullen worden gemaakt en verkocht in de blauwe loods op GOUDasfalt, een oude asfaltcentrale aan de rand van Gouda. Hier ben je van harte welkom om te komen kijken en (niet) kopen. Standaard zijn ze iedere eerste en derde zondag van de maand open, maar je vindt ze er ook vaak op andere dagen. Welke dagen precies?
BEZOEKADRES: Blauwe loods op GOUDasfalt Gouderaksedijk 322808 NG Gouda

Wil je zien hoe Vuigmakers te werk gaat? Bekijk het filmpje van het programma Binnenste Buiten op NPO1.

Bezoek de website