x
Mobiel energieloket van buitenaf gezien Bijeenkomst in mobiel duurzaam loket

Kom binnen voor advies in dit mobiele energieloket

Zonder afspraak binnen lopen!

Wil je meer informatie ontvangen over energiebesparende producten voor je huis of wil je eens bekijken hoe ze eruit zien? Kom dan binnen kijken in het mobiele Energieloket van de gemeente Gouda. Je kan hier zien hoe groot zo'n warmtepomp is, erachter komen hoe een zonnecollector of zonneboiler werkt en informeren wat de ideale dikte is van muur-, of dakisolatie. Er is veel te bespreken voor de mensen in Gouda die willen verduurzamen. En je kan al beginnen met eenvoudige oplossingen, die niet veel geld kosten maar wel energie besparen. Bekijk hier een eenvoudig stappenplan aardgasvrij wonen.

Ook mensen die al bezig zijn met verduurzamen en technische vragen hebben kunnen terecht bij het het mobiele energieloket."
Door de gemeente opgeleide onafhankelijke energiecoaches geven een gratis advies. Zij komen ook aan huis om de situatie verder te bekijken.

Waar vind je het mobiele energieloket?

Kom op vrijdag 7 april 2023 kijken Achter de Waag of op zaterdag 8 april bij de Go Stores (Gamma).

Heb je geen tijd om langs te komen maar wil je graag een bezoek aan huis van een energiecoach, opgeleid door de gemeente? Mail je gegevens dan naar energieadvies@gouda.nl

Wil je andere mensen helpen geld te besparen? Er zijn vrijwilligersfuncties met vergoeding (ook uit te voeren naast een uitkering)
Klik hier voor meer info

Alle duurzame oplossingen voor je huis