x
Fietstas van hergebruikt materiaal Rek met fietstassen van hergebruikt materiaal Fietstas van hergebruikt materiaal Fietstas van hergebruikte banner met gouda print Fietstas van hergebruikte banner

Recycelde fietstassen die heel lang meegaan

Zeg je Nederland, dan zeg je fietsland. De fiets wordt niet alleen gebruikt voor tochtjes om bij uit te waaien, het is ook een praktisch vervoersmiddel als je even boodschappen gaat doen. Het is niet alleen handig om fietstassen aan je bagagedrager te hebben hangen, ook gewone boodschappentassen mogen wel lekker stevig zijn. Fietsenwinkel Thiers2wielers had een duurzaam idee: nieuwe tassen maken van gebruikte zeilen van vrachtwagens of canvas van bouwprojecten. Elke tas heeft een uniek uiterlijk met verschillende kleuren en patronen en letters. De tassen zijn erg stevig, waterdicht en hebben zelfs 2 jaar garantie.
Op de juiste plekken zit een versteviging en retro-reflecterend band voor de veiligheid in het verkeer.

Wil je ook een tas die goed is voor het milieu en een uniek patroon heeft? Ga dan langs bij Thiers2wielers aan de Karnemelksloot. Neem je fiets mee als je een tas achterop wil hebben. Zo kan gekeken worden of de tas stabiel aan de bagagedrager kan hangen. Sommige kleinere boodschappentassen passen aan je stuur.

Recycelde fietstas
Recycelde fietstassen
Recycelde fietstassen in marktkraam
Bezoek de website